Kennisplatform voor Oost Nederland

B&D stelt arbeidsmarkt van morgen centraal

Geplaatst op 15 februari 2017
B&D stelt arbeidsmarkt van morgen centraal

B&D personeelsdiensten en B&S Interim Services hielden 8 februari hun jaarlijkse klantenmeeting in Doetinchem. Directeur Nico Blokker deed tijdens zijn inspirerende openingsspeech een oproep om samen met zijn klanten nog meer aandacht te schenken aan de balans tussen vaste contracten en flexwerk. Blokker gaf ook een voorzet om het tekort aan gekwalificeerd personeel op te lossen door te investeren in het opleiden van jongeren.

Op bezielende wijze brak John de Wolf,  ambassadeur ouderenwerkloosheid, een lans voor vijftigplussers. Zij kunnen als ervaren spelers van meerwaarde zijn binnen een team. Er volgde een levendige discussie met: Het UWV, Sectorplan Achterhoek en More (opleider in techniek). De goede samenwerking tussen de aanwezige werkgevers en B&D werd aan het eind van de middag nog eens bevestigd.

Op een kritische opmerking over de eindeloze formulieren die werkgevers moeten invullen kwam het concrete aanbod van Sectorplan Achterhoek om in samenwerking met B&D, bedrijven te helpen bij de subsidieaanvragen om zo samen met baangaranties die B&D kan bieden, optimaal voorbereid te zijn op de groeiende vraag naar gekwalificeerde medewerkers. B&D blijft meedenken in oplossingen voor werkgever en werknemer.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: