Kennisplatform voor Oost Nederland

BDO Accountants & Adviseurs verhuist van Hengelo naar centrum Enschede

Geplaatst op 2 januari 2023
BDO Accountants & Adviseurs verhuist van Hengelo naar centrum Enschede

BDO Accountants & Adviseurs verhuist met ingang van 2 januari 2023 van Hengelo naar het centrum van Enschede. Op 2 januari openen de deuren van de nieuwe vestiging in ‘De Melkhal’ in Enschede, een prominent en historisch pand dichtbij het centraal station.

De Melkhal: een bruisende ontmoetingsplek voor medewerkers
Het historische complex ‘De Melkhal’ is omgebouwd tot een hippe stadslocatie met onder andere een klein hotel, een supermarkt, open ontmoetingsruimtes en een aantal kantoren, waaronder dus dat van BDO. Bij de inrichting van het kantoor is nadrukkelijk rekening gehouden met hybride werken, waarbij medewerkers plaatsonafhankelijk werken op basis van wat het beste past bij de werkzaamheden en voorkeur. De functie van een kantoor is daardoor veranderd van vaste werkplek, naar inspirerende ontmoetingsruimte voor samenwerken, kennisdelen en flexibel werken.

Ook andere factoren hebben geleid tot deze nieuwe huisvesting. Roland van Hecke (Profit Center Manager): ‘Met deze nieuwe locatie beogen we een inspirerende en bruisende werkomgeving voor onze collega’s, midden in de samenleving. We zijn trots op ons nieuwe kantoor op een plek waar ondernemerschap, creativiteit en talent samenkomen. De Hogeschool Saxion en Universiteit Twente liggen om de hoek, niet onbelangrijk want daar zit de jonge aanwas’.

Duurzaam
De Melkhal is centraal gelegen, waardoor medewerkers en klanten gebruik kunnen maken van verschillende vervoersmogelijkheden. Dit is in lijn met het duurzaamheidsbeleid van BDO, waarbij het gebruik van openbaar vervoer wordt gestimuleerd.

Met het vertrek van BDO Hengelo naar het centrum van Enschede verhuist BDO zijn eerste kantoor in de Regio Noord Oost naar een dergelijke locatie. ‘Met onze ambitieuze regionale verhuisbewegingen zetten we niet alleen in op zakelijke groei maar ook op goede bereikbaarheid, waarbij het werven van nieuw talent hoog genoteerd staat’, zegt Van Hecke.
 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: