Kennisplatform voor Oost Nederland

BDO is verhuisd naar The City Post in Zwolle

Geplaatst op 4 oktober 2023
BDO is verhuisd The City Post in Zwolle

BDO Accountants en Adviseurs huisvest sinds kort in The City Post in Zwolle, het voormalig postsorteercentrum dat is gerenoveerd tot duurzaam multitenant kantoorgebouw. Daarmee verwelkomt Zwolle, in een van de sterkst groeiende economische regio’s van Nederland, een nieuwe grote werkgever. Bij BDO Nederland werken rond de 3.000 professionals op het gebied van accountancy, fiscaliteit en (financiële) advisering op 17 locaties.

The City Post aan de Westerlaan naast het Centraal station is het eerste ‘Paris proof’ kantoorgebouw van de regio. Een belangrijke overweging voor BDO bij de keuze voor nieuwe huisvesting was de centrale ligging en duurzame bouw van het pand. Sander van der Veen, partner bij BDO: “Door hybride werken hebben kantoren niet meer de functie van vroeger. Meer nog dan een vaste werkplek, gebruiken we onze locaties als ontmoetingsruimte voor samenwerken, kennisdelen en flexibel werken. Daar wilden we onze collega’s en klanten in faciliteren zonder concessies te doen aan onze duurzaamheidsambities. Dus zochten we een pand dat goed bereikbaar was met het openbaar vervoer, duurzaam was gebouwd en toekomstbestendig was op het gebied van energieverbruik.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij het ontwerp, de bouw en exploitatie van The City Post een belangrijke pijler geweest. Het pand is onder andere voorzien van een warmte-koude-opslag, triple glas, er wordt geen gas gebruikt en een groot deel van de benodigde elektriciteit wordt zelf opgewekt middels zonnepanelen op het dak. Maar ook zijn er diverse klimaatadaptiemaatregelen getroffen zoals een infiltratiekrattensysteem voor het opvangen van hemelwater en er zijn vleermuiskasten opgehangen.

BDO Nederland

BDO Nederland is een van de grootste accountancykantoren van Nederland en wereldwijd. In de regio Noord-Oost is met het nieuwe kantoor in Zwolle de tweede regionale verhuizing een feit. Eerder verhuisde BDO Hengelo naar het centrum van Enschede en het kantoor in Apeldoorn heeft plaatsgemaakt voor The City Post. Van der Veen: “Met onze verhuisbewegingen zetten we niet alleen in op zakelijke groei maar ook op een goede bereikbaarheid, waarbij het werven van nieuw talent hoog genoteerd staat.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: