Kennisplatform voor Oost Nederland

Bedrijfsbezoek gedeputeerde Eddy van Hijum bij Twentepoort Logistiek

Geplaatst op 19 september 2018

Gedeputeerde Eddy van Hijum bezocht op vrijdag 14 september Twentepoort Logistiek in Wierden in het kader van de Bedrijventour 2018. Samen met wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden ging hij in gesprek met eigenaren Martin Noeverman en Arno Brokelman om te horen wat er speelt.

Bezoek Eddy van Hijum aan Twentepoort Logistiek

In 2017 won Twentepoort Logistiek een FD Gazellen Award in de categorie middelgrote bedrijven. Hiervoor is een groeipercentage vereist van minimaal twintig procent over de laatste drie jaar. Reden voor Eddy van Hijum om ons bedrijf een bezoek te brengen. Het bezoek aan Twentepoort Logistiek is onderdeel van de Bedrijventour 2018. Tijdens deze Bedrijventour, de opvolger van de MKB tour uit 2017, bezoekt Eddy van Hijum samen met de wethouders Economie een aantal Overijsselse ondernemingen.

Vrijdag 14 september heeft Twentepoort Logistiek Eddy van Hijum, gedeputeerde van Overijssel, en Richard Kortenhoeven, wethouder van de gemeente Wierden, mogen ontvangen. De ontmoeting tussen de heer Van Hijum en de heer Kortenhoeven met Martin Noeverman en Arno Brokelman, oprichters van de Twentepoort Groep, stond onder andere in het teken van het bespreken van de huidige arbeidsmarkt, met name in de sector transport en logistiek. De heer van Hijum benadrukte dat het erg belangrijk is om in gesprek te gaan met bedrijven in de provincie. Daar komen vaak zaken naar voren die van belang zijn voor de besluitvorming in de provincie. Martin Noeverman: “Het was een fijn gesprek. Goed om niet alleen te lezen, maar ook te ervaren hoe gedeputeerde Eddy van Hijum vanuit de Provincie Overijssel geïnteresseerd is in wat er daadwerkelijk speelt bij MKB bedrijven.”

Overijssel als meest MKB-vriendelijke provincie

Sinds 2016 is Overijssel de MKB-vriendelijkste provincie van Nederland. Provincie Overijssel werkt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, het onderwijs en gemeenten, aan het meest optimale ondernemersklimaat, zodat  ondernemers kunnen starten, groeien en innoveren. Gedeputeerde Eddy van Hijum: “Overijssel heeft de titel ‘MKB-vriendelijkste provincie van Nederland’ gewonnen. Nu wij het zijn willen wij het ook blijven. En met elkaar gaat dat lukken!”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: