BeeBold start LinkedIn-groep Industrie Groep Twente

15 april 2020 Economie

Om ondernemers in Twente te helpen en te verbinden heeft BeeBold uit Hengelo een nieuwe, exclusieve LinkedIn-groep opgericht: Industrie Groep Twente. Deze LinkedIn groep heeft als doel de ondernemers in Twente in de industrie te verbinden, om elkaar te kunnen helpen grip te houden op hun bedrijfsprocessen en de veiligheid van systemen.

De Industrie Groep Twente is een platform en vraagbaak voor de industrie in Twente. Frank Westervoorde, mede-eigenaar van BeeBold: “Je wordt tevens door ons online op de hoogte gehouden van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van ERP, ISO, QRM, Proces Optimalisatie, Cyber Security, Industrie 4.0, Smart Industry en Personeelsmanagement. Daarnaast gaan we online webinars organiseren en intervisies.”

Nieuwe leden welkom
De leden van de groep zijn eigenaren, directeuren, managers en beslissers van wie het bedrijf gevestigd is in Twente. Westervoorde: “We verwelkomen je graag als nieuw lid, uiteraard is dit kosteloos.” De LinkedIn-groep is te vinden via: https://www.linkedin.com/groups/8917558

BeeBold
BeeBold, gevestigd in Hengelo, is specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het zorgen voor de juiste inzet van bedrijfsondersteunende systemen, voor de industrie en de zorg.
Kijk voor meer info over het bedrijf op www.beebold.nl.