Kennisplatform voor Oost Nederland

Beeldend kunstenaar Reginald Kruger, van Reginald ART, opent zijn eigen Art gallery

Geplaatst op 12 december 2020
Reginal Art

Beeldend kunstenaar Reginald Kruger, van Reginald ART, opent zijn eigen Art gallery/studio/Airbrush Atelier in Hengelo, aan de Weusthagstraat 3.

In een voormalige school heeft Reginald een grote ruimte waar zijn kunstwerken hangen en waar hij zijn kunstwerken, met airbrush, maakt. Waarom? Normaal gaat Reginald de hele wereld over om zijn kunstwerken te tonen op beurzen zoals Amelia Island Miami, Art Basel Miami, RetroMobile Parijs, Techno Classica Essen, InterClassics Brussel en Maastricht. Maar vanwege Covid-19 konden die auto-evenementen dit jaar niet doorgaan. Daarom heeft Reginald besloten zijn eigen Art Gallery/atelier in te richten om bezoekers de speciale effecten van zijn kunstwerken en zijn werkwijze te laten zien.

Die speciale lichteffecten creëert Reginald met speciale airbrush technieken en deze effecten kun je alleen met je eigen ogen ervaren. Daarom is het belangrijk dat klanten de Art Gallery, nu op een vaste lokatie, kunnen bezoeken. Reginald maakt exclusieve kunstwerken op aluminium met exclusieve auto’s zoals Ferrari, Porsche, Lamborghini en Bugatti, maar ook met andere onderwerpen zoals vrouwen, dieren, motoren en luxe jachten/boten. De meeste kunstwerken worden helemaal op maat gemaakt, naar de wensen van klanten over de hele wereld. Het formaat is vaak groot, maar maximaal 150 x 300 cm.

Naast Hengelo, zijn zijn kunstwerken ook te bewonderen bij Kunstgalerie Rijlaarsdam in Nieuwkoop. Op afspraak kan de Art Gallery/atelier in Hengelo worden bezocht.

 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: