Kennisplatform voor Oost Nederland

Bekendmaking voorselectie genomineerden Ondernemersprijzen Regio Zwolle 2017

Geplaatst op 16 oktober 2017

Op donderdag 14 december 2017 is de 13e editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen wint de prijs.

De voorselectie
Tot en met 1 oktober 2017 kon men ondernemers aandragen of konden ondernemers zichzelf aanmelden via de website. En daar werd flink gehoor aangegeven. Uit de lijst van aanmeldingen heeft de vakjury uiteindelijk een voorselectie gemaakt van genomineerden per categorie. De voorselectie van de categorie ‘Starter van het Jaar’ bestaat uit: Seeviews (Kampen), Fiberneering (Zwolle), Plokko (Zwolle), Cloud Garden (Zwolle), RYSST (Zwolle) en Businesspoint (Raalte). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende bedrijven in de race: PlasmaMade (Staphorst), 4Kids (Heino), Zalsman (Zwolle), Just Carpets (Kampen), Broshuis (Kampen) en Magnatech International (Dronten).

De winnaars
Op basis van deskresearch, bedrijfsinformatie, financiële analyses en referenties worden door de vakjuryleden de uiteindelijke lijst van drie genomineerden bepaald. Op 3 november maakt de vakjury de drie genomineerden per categorie bekend. Deze ondernemers dingen mee naar de overwinning tijdens het Regio Zwolle Congres. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Vakjury 2017
De ondernemers worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems, Wiebbe Bonsink van HEBO Martiemservice, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, Edwin Peterman van HÆD en bestuurslid van MKB Regio Zwolle, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta en bestuurslid VNO-NCW Regio Zwolle.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: