Kennisplatform voor Oost Nederland

Veel belangstelling voor 56 duurzame woningen in Havenkade Dronten

Geplaatst op 21 september 2020
Veel belangstelling voor 56 duurzame woningen in Havenkade Dronten

Onder een aangename nazomerzon ging zaterdag de verkoop van start van appartementen en eengezinswoningen in Havenkade Dronten. Vanwege coronamaatregelen hadden de talrijke belangstellenden van tevoren een tijdslot gekregen.

‘Daarnaast hadden veel mensen laten weten liever online de verkoopdocumenten te bekijken,’ vertelt Simone Hoekstra, verkoopmanager bij Van Wijnen Noord en Oost. De geïnteresseerden die zich wel in levenden lijve meldden, waren volgens haar aangenaam verrast door de mooie locatie. ‘Vooral de plek van appartementengebouw De Silo vonden ze geweldig. De zon scheen volop en in het jachthaventje zorgden de pleziervaartuigen voor een gezellige dynamiek.’

Online inschrijving

In totaal gingen er 34 appartementen, 14 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning in verkoop. Ook startte de voorverkoop van nog eens 7 hoek- en rijwoningen. De inschrijving voor de woningen vindt geheel online plaats. Belangstellenden kunnen nog tot woensdag 30 september 17:00 uur via de website hun voorkeur voor een of meer bouwnummers kenbaar maken.

Gasloos en duurzaam

Havenkade is de eerste volledig gasloze woonbuurt van Dronten. De duurzame en energiezuinige appartementen en eengezinswoningen beschikken allemaal over een individuele warmtepomp. Die zorgt, in combinatie met vloerverwarming, voor verwarming op koude dagen en verkoeling op warme dagen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: