Kennisplatform voor Oost Nederland

Belimo Winnaar VSK 2018 beste standconcept

Geplaatst op 6 maart 2018

De directie van de Jaarbeurs heeft Belimo uitgeroepen tot de meest in het oog springende exposant. Zowel qua design(mede mogelijk gemaakt door de fantastische samenwerking met onze standbouwer KOPexpo uit Vaassen) als qua communicatie uitingen.

Ons succes hebben wij te danken aan onze relaties die niet alleen onze producten hebben afgenomen maar die ons keer op keer inspireren om met nieuwe baanbrekende innovatieve oplossingen te komen.

Wij voelen ons als marktleider verplicht om kennis over te dragen aan de opkomende generatie en een brug te slaan tussen theorie en de arbeidsmarkt. Hier is vorig jaar al aansluiting gevonden tussen de school ROC Aventus en verschillende andere technische scholen.
Uniek op de Belimo stand waren de studenten van ROC Aventus die Belimo vergezelden om verdere ervaring in de praktijk op te doen.

Naast totale prefab oplossingen presenteerde Belimo als eerste de innovatieve Energy Valve™ met cloud functionaliteit.

Belimo geeft trainingen op maat middels het ‘Train de Trainer’ concept aan o.a. leraren van technische scholen, inregelbedrijven en adviseurs. In het Belimo kenniscentrum kunt u inspiratie opdoen, ontmoet u anderen uit het werkveld en delen we kennis en ervaring. Het Belimo kenniscentrum is een plek waar mensen en ideeën elkaar vinden en versterken, een plek waar verscholen techniek een gezicht krijgt!

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: