Kennisplatform voor Oost Nederland

Ben Pon Show – 3e Internationale klassieke Volkswagen show

Geplaatst op 8 mei 2023
Ben Pon Show – 3e Internationale klassieke Volkswagen show

Van 20 tot en met 21 Mei 2023 (Hemelvaartweekend) zullen honderden klassieke Volkswagens vanuit heel Europa zich verzamelen op ‘De Strip’, Vliegveld Twenthe, Enschede.

Hier zal de ‘3th Int. Barndoor Gathering & Vintage VW Show’, ook wel de ‘Ben Pon Show’ genoemd, plaats vinden. Een klassieke Volkswagen-show met vele luchtgekoelde VW Kevers, VW-bussen en andere zeldzame modellen uit de jaren ‘50.

Er zullen diverse food-trucks aanwezig zijn, een onderdelenmarkt waar vele tweedehands VW-onderdelen te koop zijn en diverse kinderactiviteiten. Maak ook een wandeling over de kleurrijke, met klassieke VW Bussen gevulde camping.

Bent u benieuwd naar de historie? Dan kunt u langs de foto-expositie ter ere van dhr. Ben Pon Sr. wandelen en zo ontdekken wat hij voor Volkswagen Nederland heeft betekend.

Ook zal er weer een wereldrecord poging gedaan worden, om de meeste VW Bussen uit het bouwjaar 1950-1955 bij elkaar te krijgen. Bij de Volkswagen-kenner beter bekend als de “Barndoor” bus.

Een mooi spektakel voor jong en oud. Kom langs en proef de gezellige en relaxte sfeer en geniet van honderden VW-klassiekers die dit weekend staan opgesteld.

Wanneer:

Zaterdag 20 mei 2023 van 09.30 uur tot 17.00 uur

Zondag 21 mei 2023 van 09.30 uur tot 16.00 uur

Waar:

Vliegveld Twenthe Enschede (Nederland)

Adres: Vliegveldweg 345, 7524PT Enschede

Entree:

Dag-ticket € 20,00

Kinderen onder de 12 jaar gratis toegang

Parkeren: €10,00 / gratis voor klassieke luchtgekoelde Volkswagens.

Campingticket: zie onze tarieven op de website.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: