Kennisplatform voor Oost Nederland

Berdal Groep neemt Loadlok Retail over

Geplaatst op 12 juli 2021
Berdal Groep neemt Loadlok Retail over

De Berdal Groep heeft per 1 juli Loadlok Retail overgenomen. De Almelose producent van duurzame kunststof- en rubberproducten breidt hiermee haar producten- en dienstenpakket verder uit. Hun klanten in de bouw, professionele ijzerwarenhandel en DHZ-branche kunnen nu het complete assortiment bij één leverancier bestellen.

Totaalpakket van A-merken

Loadlok, onderdeel van de Cargo Control Company (C3), is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van slimme cargocontrol-oplossingen. Loadlok is voornamelijk actief in weg-, spoor- en zeetransport. Omdat de activiteiten niet meer pasten binnen de strategische focus van C3, zochten zij een goed onderkomen voor de retailafdeling. Door de overname voegt Berdal onder meer spanbanden, big bags, bundelbandjes en aanhangwagennetten toe aan het assortiment. De Berdal Groep was al producent en leverancier van A-merken als Gripline, Foliefol, Premiumfol, Pandser en FENTO.

Toegevoegde waarde

Voor klanten en medewerkers van Loadlok verandert er niets. Zo loopt het bestellen en factureren nog via Loadlok. Ook de aanspreekpunten blijven hetzelfde. Klanten van Loadlok Retail kunnen nu wel gebruik maken van de ondersteuning van Berdal op het gebied van winkelconcepten, salespromotion, datamanagement en logistieke dienstverlening.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: