Kennisplatform voor Oost Nederland

BergoVino opent unieke wijn snelteststraat

Geplaatst op 28 oktober 2020

Bergovino, opent een teststraat voor wijnliefhebbers! In ieder geval zolang de lockdown geldt voor de horeca openen ze de deuren tijdelijk voor particuliere wijnliefhebbers.

2 Vinologen ‘testen’ de bezoekers door middel van een aantal triage vragen om vervolgens een snel en persoonlijk wijnadvies te geven. De aanbevolen wijn kan eenvoudig en contactloos afgerekend worden en wordt aan het einde van de drive thru wijn teststraat netjes in de kofferbak gezet. De bezoekers blijven te allen tijde in de auto waardoor alle RIVM richtlijnen gehandhaafd zullen worden.

BergoVino is een onderdeel van Berghorst de Berghorst Groep, bekend als leverancier van de horeca. De buitengewone omstandigheden die het Corona virus met zich meebrengt, en de verkoop naar horeca bijna volledig stillegt, dwingt tot creatief denken en handelen. Dit heeft geresulteerd in een wijn teststraat voor wijnliefhebbers om unieke wijnen te kunnen kopen tegen scherpe tarieven met een duidelijke knipoog naar de teststraten voor Corona. De test staat is komende twee weken geopend voor liefhebbers. Ook bieden wij de bezoekers de gelegenheid een kleine donatie te doen om daarmee de lokale horeca een hart onder de riem te steken.

Openingstijden wijnteststraat: Vrijdag van 15.00 tot 18.00 en zaterdag van 14.00 tot 17.00

Locatie: Wegtersweg (ingang tegenover Milieupark) Hengelo

Website: www.bergovino.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: