Kennisplatform voor Oost Nederland

BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis renoveert 22 comfort kamers

Geplaatst op 1 september 2017
Best Western Plus Hotel Haarhuis renoveert 22 comfort kamers

Afgelopen zomer heeft BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis 22 comfort kamers met bad volledig gerenoveerd en voorzien van een moderne look!

De comfort kamer met bad is het 3e kamertype dat Hotel Haarhuis grondig heeft aangepakt. In 2015 is er een start gemaakt met een renovatieprogramma waarin 84 kamers van het hotel, die zich in het “oude pand” bevinden, te renoveren. Dit jaar waren de comfort kamers aan de beurt en volgend jaar wordt het renovatieprogramma afgerond met de renovatie van nog 10 kamers.

Nieuwe moderne look
Bij de renovatie van de comfort kamers zijn de vloer, badkamer, muren en het meubilair grondig aangepakt. Zo zijn de kamers voorzien van nieuwe comfortabele bedden, compleet nieuw meubilair en een mooie houten vinyl vloer. Voor het Arnhemse tintje in de kamer is er gekozen voor fotobehang met een echt Arnhems icoon; de John Frost brug. Tot slot zijn in de badkamer de “ouderwetse” douchegordijnen vervangen voor een mooie glazen douchedeur en heeft het bad meubilair een nieuwe tint gekregen.

100 jaar Haarhuis
Naast de renovatie is Hotel Haarhuis ook druk met de voorbereidingen voor wel een heel bijzonder jubileum. Op 1 mei 2018 bestaat het hotel 100 jaar en dit zal feestelijk gevierd worden met de gasten en (zakelijke) relaties van het hotel.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: