Kennisplatform voor Oost Nederland

Bestickering verraadt komst online marketingbureau naar markant pand

Geplaatst op 19 oktober 2021
Opvallende bestickering verraadt komst online marketingbureau naar markant pand

Een opvallende verschijning op de hoek van de Bornsestraat en de Oldenzaalsestraat de afgelopen weken. De onderste etage van het pand waarin ook Plegt-Vos gevestigd is stelde langsfietsende Hengeloërs de vraag: Welk online marketingbureau komt hier? De oplettende kijker herkende in de kleuren de huisstijl van Markant Internet, dat voorlopig nog aan de Zaagstraat zetelt. Vanaf 1 november neemt het zijn intrek in het opvallende pand aan de Bornsestraat 1.

Oprichter Niek Olijslager: “We waren uit ons jasje gegroeid en op zoek naar een nieuw onderkomen. Al gauw kwamen we uit bij deze locatie, een pand dat al enige tijd leeg staat. Dat laatste verbaasde mij persoonlijk, omdat het een modern pand op een zeer centrale locatie in Hengelo is.” Op kantoor werd met veel enthousiasme gereageerd toen de nieuwe locatie werd bekendgemaakt. “We gaan van een bedrijventerrein naar een echte zichtlocatie in het centrum. Je zag de creatieve geesten daardoor meteen opbloeien!”

‘Welk marketingbureau komt daar toch?’

Om de verhuizing niet zomaar voorbij te laten gaan, besloot Markant tot het bestickeren van de gehele voorgevel van het nieuwe pand. Doordat het op een van de drukste toegangswegen tot de binnenstad ligt, komen er dagelijks vele mensen langs. “Juist omdat er binnenkort dus volop leven te zien is, in plaats van de stickers van de makelaar die tot voor kort zichtbaar waren, wilden we de belangstelling wekken”, vertelt Olijslager. “Onze naam ‘Markant’ hebben we immers niet voor niets.” Zodoende werd besloten het langslopende of -fietsende publiek alvast te laten nadenken over wie de nieuwe bewoner zou zijn. De actie sorteerde effect, want Markant Internet heeft de afgelopen weken de nodige berichten ontvangen van mensen die het antwoord wisten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: