Kennisplatform voor Oost Nederland

Betting Ressing naar A-locatie op Laarberg

Geplaatst op 18 september 2018

Betting Ressing, de bekende Achterhoekse leverancier met de grootste collectie wand- en vloertegels van Nederland, verhuist binnen Laarberg. ‘We gaan naar een prachtige A-locatie aan oprit van de N18. We noemen dit de Poort van de Laarberg’, zegt bedrijfsleider Jeroen Swienink. ‘Daar zijn we heel blij mee.’ Binnenkort start de bouw van een fraai pand met veel glas.

Al sinds jaar en dag zit Betting Ressing, een dochteronderneming van Wessels Tegels, op Laarberg. Het zat op een zichtlocatie maar die is door het nieuwe traject van de N18 minder aantrekkelijk geworden. Bovendien heeft het bedrijf meer ruimte nodig in verband met de aanvulling van het productenscala met een groot assortiment sanitair. ‘Dat waren voor ons redenen om te kijken naar een andere plek’, zegt Swienink. ‘Ook krijgen we een eigen vrijstaand pand en dat is ook een vooruitgang.’

Goede samenwerking
Het sterke punt van Betting Ressing is de uitstekende samenwerking met bouwbedrijven, tegelzetters en zzp’ers. Zij hun klanten bij dit bedrijf de tegels uitzoeken in de wetenschap dat de keuze maximaal is en de prijs minimaal. Bovendien heeft Betting Ressing een exclusieve collectie tegels omdat het bedrijf rechtstreeks zaken doet met producenten, met name in Italië. Daarnaast heeft Betting Ressing een groothandelsfunctie voor keuken- en sanitairbedrijven die zelf tegels verkopen.

Sanitair
Het nieuwe pand heeft een showroom van twee verdiepingen met veel glas waar het daglicht volop doorheen valt. Naast het uitgebreide tegelassortiment zullen daar ook de laatste trends op sanitair gebied gepresenteerd worden. Dit alles met dezelfde gunstige prijs-kwaliteit-verhouding als de wand- en vloertegels.

Groot magazijn
Achter de showroom is een groot magazijn waar de tegels in voorraad worden gehouden. ‘Wij hebben een groot magazijn, omdat we zo goed als alle tegels op voorraad hebben’, legt Swienink uit. ‘De klanten kunnen hier voor alles direct terecht. En is er een volle doos over, dan kan deze gewoon retour. En als het nodig is kunnen we binnen een of twee weken tegels die er niet meer zijn uit Italië laten komen.’

Bedrijfsleider Jeroen Swienink van Betting Ressing krijgt bloemen overhandigd door Arthur Borst, directeur van Laarberg

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: