Kennisplatform voor Oost Nederland

Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit

Geplaatst op 18 februari 2022
Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. De particuliere beveiligingsorganisatie zet hiermee een belangrijke stap in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio. Deze maand nam het team haar nieuwe locatie aan de Ceintuurbaan in gebruik.

Met de toevoeging van technische specialisten aan het beveiligingsteam in Zwolle kan het bedrijf beter inspelen op actuele (en lokale) beveiligingsvraagstukken. Dit is nodig omdat de vraag naar grensverleggende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software, hard is gegroeid. Bedrijven en organisaties hebben steeds vaker behoefte aan technologische oplossingen die zowel de veiligheid als de business performance verbeteren.

Technologische oplossingen

‘We merken dat de scheidslijn tussen fysieke beveiliging en beveiliging op afstand steeds dunner wordt. De vraag naar een combinatie van manbeveiliging en technologische oplossingen komt steeds vaker voor’, zegt Tijs Westdorp, Directeur Securitas Technology. ‘Omdat technologische kennis in de beveiliging zo belangrijk is geworden, is het dan ook een logische stap om ons team uit te breiden met technische specialisten.’

Voor de afdeling Technology, tot voor kort opererend vanuit Dordrecht, biedt de uitbreiding in Zwolle de mogelijkheid om sterker in te zetten op lokale ondersteuning. ‘Samenwerking in de regio stelt onze specialisten in staat om snel te schakelen en beveiligingstechnologie nog breder in te zetten voor een veilige werk- en leefomgeving’, aldus Westdorp.

Werkgelegenheid

Naast mogelijkheden om de lokale markt beter te bedienen, zorgt de uitbreiding van het beveiligingsteam in Zwolle ook voor meer werkgelegenheid in de regio. Toekomstige collega’s zijn dan ook van harte uitgenodigd om het Securitas team te komen versterken. Om samen te werken aan een veilige woon- werkomgeving waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen. En om in samenspraak met klanten, ontwikkelaars en adviseurs tot de beste beveiligingsoplossing te komen.

Het nieuwe adres van Securitas:

Securitas Beveiliging BV
Ceintuurbaan 15
8022 AW Zwolle

Over Securitas

Securitas is een wereldwijde beveiligingsorganisatie met vestigingen in 56 landen. In Nederland heeft Securitas ruim 6.000 medewerkers die dagelijks zorg dragen voor de optimale veiligheid van mensen en bedrijven. De missie van Securitas is om deze continu veranderende wereld te transformeren naar een veiligere plek om in te leven en werken. Securitas staat voor een proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart. Deze nieuwe kijk op beveiligen resulteert in preventieve oplossingen met maximale synergie tussen mens, kennis en technologie. Securitas is dé innovatieve partner voor beveiligingsoplossingen. Nu en in de toekomst.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: