Kennisplatform voor Oost Nederland

Bijeenkomst gevolgen Trump-regering voor bedrijfsleven in WTC Twente

Geplaatst op 27 februari 2017

Om de consequenties van het internationale beleid van de regering Trump te duiden, organiseert het World Trade Center Twente een bijeenkomst voor ondernemers uit de regio. Op 1 maart aanstaande zullen bedrijven uit Twente en omgeving in het nieuwe WTC Twente met elkaar en met Amerika-specialisten, waaronder Willem Post, in gesprek gaan over de effecten van het buitenlandbeleid, de handelsplannen en economische voorstellen van de nieuwe Amerikaanse regering.

Er is veel te doen rondom het presidentschap van Trump. Ook zijn buitenlandbeleid komt veelvuldig aan de orde in de verschillende media. Hoewel hier veel om te doen is, zijn de gevolgen vooralsnog niet duidelijk. Om in kaart te brengen wat mogelijk gaat gebeuren, heeft het WTC Twente het initiatief genomen om enkele zaken voor het bedrijfsleven in Twente op te helderen. Op deze manier ondersteunt het WTC Twente bedrijven die zaken doen, of willen doen met de U.S.A..

Hiervoor heeft het WTC Twente enkele specialisten op het gebied van Amerika en Amerikaanse handel uitgenodigd. Op 1 maart zullen de Amerika-deskundigen aanwezig zijn om hun kennis en visie te delen: Willem Post (Clingendael instituut, NOS, BCC), Christian Bartley (Faleiro Foreign Trade Consultancy in Washington D.C.) en Roland van Marlen (MCSM Services en trade associate van WTC Netherlands Alliance). Tijdens de bijeenkomst zullen de aanwezigen de kans krijgen eigen casussen in te brengen. De bijeenkomst wordt informeel afgesloten met een een hapje en een drankje en er is volop gelegenheid tot netwerken en om in gesprek te gaan met de gastsprekers.

Meer informatie en aanmelden klik dan hier.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: