Kennisplatform voor Oost Nederland

Bikers & Friends: voor échte motorfanaten

Geplaatst op 6 mei 2019
Bikers & Friends: voor échte motorfanaten

In samenwerking met MotorKledingCenter organiseert Only for Men de eerste editie van het ‘Bikers & Friends’ event: een supertocht door de Betuwe op zaterdag 18 mei. Is motorrijden jouw lust en je leven? Dan kun jij deze dag niet missen! Het event is geheel kosteloos, maar let op: deelname op eigen risico.

Bikers & Friends staat in het teken van motorrijden en vriendschap. Het doel is dan ook iedereen die deelneemt een onvergetelijke dag te bezorgen! De route is zorgvuldig uitgestippeld door de organisatoren van MotorKledingCenter en Only for Men, zodat jij en je motorvrienden op de mooiste plekjes terecht zullen komen.  Daarnaast is er ook gezorgd voor een hapje, een drankje én een afsluitende barbecue. Dat klinkt als een dag vol gasgeven, toch?

Het programma

Het gevoel van onafhankelijkheid, het genieten van de buitenlucht én géén files; dát maakt rijden op de motor zo speciaal! Om dit gevoel een extra ‘boost’ te geven, is er een uitgekiend programma opgesteld.

Om 10:00 uur worden jij en je motor verwelkomd bij Only for Men te Doesburg, adres: Barend Ubbinkweg 9, 6981 EC Doesburg. Hier is het een kwestie van verzamelen, groeperen en gaan! Om 13:00 uur is een complete lunch verzorgd bij het MotorKledingCenter in Zutphen. Met een goed gevulde maag wordt de tour hervat. Rond de klok van 17:00 uur eindigt de route bij het punt waar de dag begonnen is: Only for Men Doesburg. Hier hoef je alleen maar van je motor af te stappen en je motorhelm af te zetten, de barbecue en de drankjes heeft Only for Men namelijk voor jou geregeld! Als kers op de taart zal het event nog worden aangevuld met vele extra activiteiten én winacties waaraan jij kunt deelnemen.

Heb je interesse en wil jij je vast inschrijven? Ga dan naar https://www.onlyformen.nl/events/bikers-friends.html voor meer informatie.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: