Kennisplatform voor Oost Nederland

BLOM opleidingen neemt Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen over

Geplaatst op 11 april 2018

BLOM opleidingen neemt per direct de heftruckactiviteiten van Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen in Emmen over. Met de overname realiseert BLOM opleidingen de 20ste opleidingslocatie voor het uitvoeren van opleidingen voor bestuurders van een heftruck, reachtruck of stapelaar in Nederland. 

In februari volgde de Hans de Vries, de huidige eigenaar van Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen, bij BLOM opleidingen in Zwolle een opleiding om zijn vakbekwaamheidscertificaten van het CCV te behalen. Tijdens de opleiding raakte Hans in gesprek met de BLOM-instructeur over de toekomst van Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen. In het vervolggesprek met directeur Roy Groothuis werd in maart de overname al snel realiteit.

BLOM opleidingen is erg blij met de snelle overname van Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen en de toevoeging van de opleidingslocatie Emmen aan haar landelijk netwerk van opleidingslocaties voor het opleiden van intern transportbestuurders.

Logistieke Hotspot Dryport Emmen-Coevorden
“De kans om een sterke lokale opleider over te nemen, konden we niet laten schieten” zegt Roy Groothuis, directeur van BLOM opleidingen. “Bovendien is Dryport Emmen-Coevorden een logistieke hotspot met veel potentie, zeker omdat in deze regio nog voldoende handen beschikbaar zijn. Dit in tegenstelling tot de bekende logistieke hotspots in het Zuiden.”

Hans de Vries vindt dat hij in BLOM opleidingen de juiste partij heeft gevonden om alle heftruckactiviteiten van zijn bedrijf aan over te dragen. “Natuurlijk voelt het raar om Vakopleiding Heftruckchauffeur Emmen over te dragen, maar het is goed zo. Ik kijk er erg naar uit om meer tijd in mijn passie de Normaal Tribute Band – Oerend Hard te kunnen steken. Mijn cursisten en relaties zijn in goede handen. Daar heb ik het volste vertrouwen in. ” zegt Hans de Vries.

Over BLOM opleidingen
BLOM opleidingen is met 20 locaties de grootste opleider in Nederland op het gebied van intern transport. Jaarlijks leiden de instructeurs van BLOM opleidingen 20.000 cursisten op. BLOM opleidingen heeft als missie om het vak intern transport te verbeteren en de positie van de intern transport chauffeur te verheffen. BLOM opleidingen is NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd, CEDEO erkend voor open inschrijvingen en maatwerk en partner van de Code Gezond en Veilig Magazijn.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: