Kennisplatform voor Oost Nederland

‘Boergondisch’ luncharrangement met kasteelbezoek Doorwerth

Geplaatst op 1 maart 2024
'Boergondisch' luncharrangement met kasteelbezoek Doorwerth

Eropuit in het voorjaar betekent genieten van de ontluikende natuur, van bomen en bos, weide en velden en van historische landgoederen zoals kasteel Doorwerth. Om zo’n dagje uit extra speciaal te maken kunnen genieters nu ook deelnemen aan een heerlijk luncharrangement en kasteelbezoek in het gezelschap van vrienden, familie of partners.

‘Boergondisch’ lunchen

In het sfeervolle Koetshuis genieten bezoekers in het voorjaar van een ‘Boergondische’ lunch van kasteelcafé De Zalmen met (h)eerlijke streekproducten en ambachtelijke lekkernijen. Voldaan en met nieuwe energie gaan de gasten na de lunch het middeleeuwse kasteel in en beleven de rijke geschiedenis van het landgoed. Een wandeling door de moestuin of struinen door de uiterwaarden of bossen op de stuwwal maken de beleving helemaal compleet. Kasteel Doorwerth is een Kidsproof museum en heeft een leuk aanbod van activiteiten en speurtochten voor de kleine bezoekers.

Datum: 16 maart tot en met 30 juni op zaterdag* en zondag* en ook op maandag 1 april en maandag 20 mei. *Ga naar de website voor actuele informatie en uitzonderingen.
Aanvang lunch: 12:00 uur
Aansluitend kasteelbezoek: volwassenen € 35,00 kind 4 t/m 11 jaar € 20,00. Museumkaarthouders en Donateurs € 29,50 kind MK en Donateurs € 15,00.
Tickets zijn inclusief lunch en kasteelbezoek, laatste entree kasteel 16:00 uur.
Deelname kan alleen met vooraf gereserveerd ticket voor het arrangement.

Boergondisch

Speciaal event: zondag 24 maart maakt Eva Posthuma-De Boer de lunch extra speciaal met de presentatie en signeersessie van haar receptenboek ‘Boergondisch’. Wil je daarbij zijn? Reserveer dan via www.glk.nl/doorwerth

Tickets reserveren

Reserveren kan tot uiterlijk donderdag 14.00 uur voorafgaand aan de gewenste zaterdag of zondag via www.glk.nl/doorwerth.
Mail voor eventuele vragen over dieetwensen en/of allergieën met betrekking tot de lunch naar info@dezalmen.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: