Kennisplatform voor Oost Nederland

BONFIX groeit uit haar jasje

Geplaatst op 25 februari 2022
BONFIX groeit uit haar jasje

Amper tien jaar geleden betrok BONFIX ‘The Fitting Factory’ haar huidige pand op het green label gecertificeerde industrieterrein Hessenpoort. Daarmee baarde het Zwolse bedrijf veel opzien en bewondering als zijnde het waarschijnlijk meest duurzame bedrijfsgebouw in Nederland. 

In dat ‘groene’ pand werd daarnáást ook keihard gewerkt aan het succesvolle vervolg van de destijds als grote sprong voorwaarts gekwalificeerde verhuizing. En niet voor niets!! Inmiddels werken er zo’n 50 personen bij de producent van onder (veel) meer fittingen voor de installatietechniek. BONFIX is in genoemde periode uitgegroeid tot onbetwiste marktleider in haar branche. De ingrediënten van dit succesverhaal zijn een uitgebalanceerd en steeds breder wordend assortiment, topkwaliteit producten, scherpe prijzen, korte levertijden en optimale service.

Uitbreiding van het bedrijf

Met een vooruitziende blik verwierf eigenaar Marcel R. van Buul, op de foto naast zijn operationeel manager Maarten Gratama, enkele jaren geleden het naast het bestaande pand gesitueerde perceel bouwgrond, waarop nu de uitbreiding van het bedrijf is gestart. De onderneming wordt met een oppervlakte van ongeveer 10.000 m² meer dan twee keer zo groot. Met deze nieuwbouw creëert BONFIX extra kantoor- en magazijnruimte, nodig om alle toekomstplannen te kunnen realiseren. Eind dit jaar moet het nieuwe pand zijn opgeleverd.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: