Kennisplatform voor Oost Nederland

Bouw nieuwe opslaglocatie Albert van de Scheur nadert start

Geplaatst op 2 februari 2021
Bouw nieuwe opslaglocatie Albert van de Scheur gestart

Na ruim een jaar voorbereiding start maandag 8 februari de bouw van de derde opslaglocatie van hijs- en transportspecialist Albert van de Scheur uit Apeldoorn. Door de aanhoudend groeiende vraag naar hoogwaardige opslag voor machines & productielijnen – met alle hijs- en transportdienstverlening die hierbij hoort – heeft het bedrijf ingezet op verdere groei.

Om deze groei goed te kunnen waarborgen is de derde opslaglocatie een perfecte aanvulling op de overige dienstverlening: industrieel verhuizen, productielijnen verplaatsen en machinetransport. Albert van de Scheur heeft al ruim 7500 m² hoogwaardige opslagfaciliteit en breidt nu uit met een bedrijfshal van circa 1.500 m², een extra buitenterrein en met faciliteiten, zoals een laaddock en dubbele bovenloopkraan. Ook derde locatie is op industrieterrein Apeldoorn-Noord (II). Hiermee zijn alle warehouses binnen 500 meter van elkaar gevestigd.

Partnership
“Juist in deze tijden willen we ons partnership met onze klanten verder verstevigen. Opslag van machines is voor hen erg belangrijk om de eigen productielocatie te ontlasten”, aldus Peter Schoenmaker. Peter is van de vierde generatie en algemeen directeur van het ruim 86 jaar oude hijs- en transportbedrijf uit Apeldoorn.

Rond 1 juli 2021 is de nieuwe bedrijfshal klaar en gereed voor machineopslag. Samen met bouwbedrijf Haafkes wordt de bedrijfshal gerealiseerd. De hal wordt volledig duurzaam en energieneutraal gebouwd, volledig in lijn met de visie van het bedrijf. De afgelopen jaren werd al veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Met name in elektrische (compact)kranen, heftrucks en de meest duurzaam rijdende bedrijfswagens.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: