Kennisplatform voor Oost Nederland

Bouwkeet van Koopmans oplossing voor ruimtegebrek Openluchttheater Winterswijk

Geplaatst op 24 mei 2016
Bouwkeet Koopmans oplossing Openluchttheater Winterswijk

Het Openluchttheater Winterswijk ervaart steeds meer ruimtegebrek op hun locatie. Het was lastig om een plek te vinden voor veel spullen en om de catering te verzorgen tijdens de evenementen. De opgeknapte bouwkeet van Koopmans Bouwgroep is een goede uitkomst voor de organisatie.

Schaftkeet
Om een geschikte oplossing voor het probleem te vinden is het openluchttheater opzoek gegaan naar een schaftkeet. Koopmans had een keet op het terrein staan die niet gebruikt werd. Die is helemaal opgeknapt en staat nu bij het openluchttheater. En daar zijn ze erg blij mee, aldus Veronie Snijder-Kramer, voorzitter van het openluchttheater:

Probleem
Vorig jaar heeft het openluchttheater dankzij een gift van de Rabobank een overkapping kunnen realiseren. Daarna deed zich een nieuw probleem voor. De artiesten staan tijdens de voorstelling droog, maar de opslag van het tentdoek en overige materialen is een probleem. Met de bouwkeet zijn zowel de problemen rondom de opslag, als de verkoop van consumpties opgelost.

Mathijs van Beem van Koopmans Bouwgroep: “We doen wel vaker iets voor goede doelen in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. We doen ook mee aan NLDoet.” Op zondag 22 mei werd de keet in gebruik genomen tijdens Winterswijk Open Air.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: