Kennisplatform voor Oost Nederland

Tegenpolen vormen samen één geheel

Geplaatst op 9 maart 2020

Vanaf 1 maart zijn ze beide directeur/eigenaar van Bright Brown, een marketing en training bureau in Deventer; Mitchell Brown en Peter van Limbeek. Ruim 2 jaar geleden startte Mitchell met Bright Brown. Een marketing bureau met een brede skill set: (re)-branding, social media beheer, content maken, online marketing, trainingen, events, employer branding en personal branding.

Maar gevoelsmatig miste er nog iemand volgens Mitchell. Iemand om mee te sparren. Iemand met kennis en structuur. Exact twee jaar geleden troffen Peter en Mitchell elkaar voor het eerst tijdens een LinkedIn training die Peter kreeg van Mitchell. In de jaren die volgden kruisten hun paden meerdere malen, zijn ze samen meerdere projecten aangegaan en al snel bleken ze ’the perfect match’. De één de creatieve chaoot, de ander punctueel en van de processen. Met als gemeenschappelijke deler hun voorliefde voor marketing.

Samen met hun ‘Bright Brown Crew’ zijn ze breed inzetbaar en hebben ze een hoog kennisniveau. Elementen die nodig zijn om door te groeien en om Bright Brown nóg verder te professionaliseren.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: