Kennisplatform voor Oost Nederland

BTN opent een nieuwe vestiging in Hengelo

Geplaatst op 8 december 2016
BTN opent een nieuwe vestiging in Hengelo

BTN heeft onlangs in Hengelo op industrieterrein Twentekanaal aan de Aquamarijnstraat 149 een nieuwe vestiging geopend. BTN is een landelijke opererende technische groothandel en heeft naast de nieuwe vestiging in Hengelo nog 5 vestigingen: in Elst (gld) de hoofdvestiging, Breda, Halfweg, Rotterdam en Zoetermeer. Tevens heeft BTN een zustermaatschappij genaamd Henny van Ommeren met vestigingen in Brielle en Stein. In totaal wordt aan circa 80 mensen werk geboden.

Distributiekanaal
Al meer dan 35 jaar levert BTN diverse producten voor klanten in de grond-, weg- en waterbouw, afvalverwerking, industriële reiniging en (semi) overheid. BTN is specialist in bedrijfskleding en PBM’s, maar levert ook een breed pakket wegbebakeningartikelen en verkeersmiddelen, gereedschappen en verbruiksartikelen, rioleringsartikelen en landmeetapparatuur. In deze zes productgroepen, fungeert BTN als distributiekanaal van ruim 70.000 artikelen van marktleidende partijen in de branche.

Innovatieve oplossingen
Op het gebied van veilig en gezond werken mogen géén concessies worden gedaan. BTN is al jaren gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico’s. BTN loopt voorop door met innovatieve oplossingen te komen, klantgericht te werken en een compleet assortiment van producten en diensten aan te bieden.

In Hengelo is gekozen voor een functioneel pand met een frisse uitstraling. De modern toegeruste balie nodigt uit tot laagdrempelige toegang.

Digitaal
Bij BTN kunt u daarnaast gebruik maken van een innovatief online bestelsysteem. Deze digitale omgeving geeft u de mogelijkheid om uw bestellingen digitaal te bestellen en te beheren. Naast het  digitale dienstverlening kom BTN natuurlijk ook graag naar u toe. Het houden van passessies, het opmeten van gehoorbescherming en het persoonlijk verpakken is zo maar een greep uit de service waar BTN voor staat.

Dit alles maakt BTN dé expert op het gebied van veilig en gezond werken. De medewerkers in de vestigingen van BTN beschikken over een ruime ervaring en een goede productkennis. Elke vestiging heeft een eigen (regionaal) magazijn waar een goede afspiegeling van het assortiment op voorraad ligt. Kortom, BTN, alles voor goed werk!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: