Kennisplatform voor Oost Nederland

Campagne Deventer open voor jou gestart

Geplaatst op 8 juni 2021
Campagne Deventer open voor jou gestart

Gemeente Deventer, de provincie Overijssel, Deventer Marketing, dEVENTer en SDBM hebben hun handen ineen geslagen om er samen een geweldige zomer van te maken in Deventer. Donderdagmiddag 3 juni vond de officiële aftrap van de ‘Deventer open voor jou’ zomercampagne plaats. De campagne geeft Deventenaren en de bezoekers de ruimte om weer te kunnen genieten van de mooie stad en het prachtige buitengebied tijdens de zomer van 2021.

Mooie zomer

Wethouder Thomas Walder: “Wat hebben we allemaal uitgekeken naar dit moment! De zomer staat voor de deur en langzaam maar zeker kunnen we weer vooruitkijken. Ondernemers kunnen weer ondernemen. Daar word ik heel blij van. Met de zomercampagne ‘Deventer open voor jou’ kleden we de hele stad én de dorpskernen mooi aan. Breng deze zomer eens een bezoek aan onze authentieke, eigenwijze en vernieuwende Hanzestad. Bezoekers kunnen we veilig, verantwoord en gastvrij ontvangen. Tot slot nog een tip: Deventer is alle dagen van de week een bezoek waard, ook buiten het weekend!”

Uitagenda

Deventer en dorpskernen hebben een uitgebreide uitagenda samengesteld. Maak een kunstwandeling op het Vogeleiland of bezoek één van de zondagmiddagconcerten in het Worpplantsoen. Ga naar de IJsselbiënale, geniet van de preview van EICAS Museum of breng een bezoek aan Deventer Op Stelten. Ieder event zal dit jaar op een passende manier georganiseerd worden om zo aan de coronavoorwaarden te voldoen. Wil je op hoogte blijven van alle evenementen die georganiseerd worden in zowel Deventer als de dorpskernen? Je vindt de meest actuele informatie op www.deventer.info/zomer.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: