Kennisplatform voor Oost Nederland

Campanile hotels start samenwerking met De Vakantiebank

Geplaatst op 1 juni 2021
Campanile hotels start samenwerking met De Vakantiebank

Campanile start een mooie samenwerking met De Vakantiebank en stelt tijdens de zomervakantie gratis vakanties beschikbaar aan diverse gezinnen. Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een leuke locatie in Nederland. De hotelgroep vindt dit een prachtig initiatief en draagt graag haar steentje bij.

In samenwerking met de Vakantiebank zijn 6 locaties geselecteerd waar de gezinnen in juli en augustus een week gratis kunnen verblijven. Het verblijf geldt voor 4 personen die 4 nachten mogen genieten van hun vakantie inclusief ontbijt, diner en gebruik van fietsen. De Campanile hotels in Amsterdam, Breda, Zevenaar, Venlo, Delft en Eindhoven zullen de gezinnen gastvrij ontvangen. In eerste instantie geeft Campanile 14 vakanties weg. Hiermee draagt de hotelgroep bij aan de missie van De Vakantiebank om gezinnen met een minimum inkomen een heerlijke week vakantie in Nederland te bezorgen.

Over stichting de Vakantiebank

De Vakantiebank is begonnen als een klein maatschappelijk betrokken organisatie. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een grote organisatie. De Vakantiebank is afhankelijk van veel samenwerkingen, belangrijke bijdragen van donateurs, sponsoren, maatschappelijk betrokken ondernemers/organisaties en lokale overheden. Samen dragen zij bij aan de doelstellingen van de organisatie: het bieden van een onbezorgde vakantie aan personen en gezinnen die het financieel minder hebben in de Nederlandse samenleving. De vakanties worden kosteloos of tegen geringe kosten aangeboden, zodat De Vakantiebank ze gratis kan aanbieden aan zoveel mogelijk gezinnen die tot de doelgroep behoren. Zie voor meer informatie www.devakantiebank.nl.

Over Louvre Hotels Group   

Louvre Hotels Group is een belangrijke speler in de wereldwijde hotel-industrie, met nu meer dan 1.500 hotels in 54 landen. Het hotelaanbod varieert van 1 ster tot 5 sterren. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van Jin Jiang International Holdings Co, Ltd., de op één na grootste hotelgroep ter wereld. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Campanile,  Première Classe, Golden Tulip en Tulip Inn. Zie voor meer informatie www.campanile.com of www.louvre-hotels.com.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: