Kennisplatform voor Oost Nederland

Carel Lurvink lanceert nieuwe webshop voor nog meer bestelgemak

Geplaatst op 2 oktober 2018

Op maandag 1 oktober heeft Carel Lurvink, groothandel in schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen, zijn totaal vernieuwde webshop gelanceerd. Zoeken en bestellen van producten is nog nooit zo makkelijk geweest in de branches waarin Carel Lurvink actief is. Ook de persoonlijke bestelomgeving ‘Mijn Carel Lurvink’ is verder geoptimaliseerd. Klanten vinden hier hun persoonlijke informatie, zoals bestellijsten en facturen.

“Hoewel veel van onze klanten nog graag langskomen in een van onze servicecenters voor persoonlijk advies en het kopen van producten, zien ook wij dat steeds meer organisaties online bestellen”, aldus Joris Krabbenborg, marketing manager bij Carel Lurvink. “Om het deze en nieuwe klanten nog makkelijker te maken de juiste producten te vinden, is de zoekfunctie en de user experience enorm verbeterd. Voorafgaand aan dit project hebben we heel goed geluisterd naar onze klanten via klantpanels en 1 op 1 gesprekken. Deze release is de eerste en de grootste in een stroom van verbeteringen aan onze online winkel.”


Gebruiksvriendelijke webshop
De nieuwe webshop is geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Hierdoor kunnen klanten ook vanuit bijvoorbeeld een sleutelpand of de werkvloer snel een bestelling plaatsen. Navigeren naar het juiste product is eenvoudiger geworden door te kiezen voor een van de negen productcategorieën of de betreffende branche te selecteren. Ook de benodigde informatie, zoals veiligheidsbladen, food conformiteitsbladen en gebruiksaanwijzingen, is per artikel in te zien en wordt automatisch toegestuurd bij bestellingen.

Service en persoonlijk contact
Maikel Smit, IT manager bij Carel Lurvink: “We hechten veel waarde aan service en persoonlijk contact. Daarom kan er op elke pagina op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact worden gezocht met onze productspecialisten. We willen ook online een omgeving creëren die van toegevoegde waarde is. Door de nieuwste technieken te gebruiken, kunnen we onze bezoekers en klanten een platform bieden waarbij veel aandacht besteed is aan snelheid, gemak en service op maat. Zo worden er voortdurend opties toegevoegd aan het online bestelsysteem ‘Mijn Carel Lurvink’. Op de persoonlijke bestellijst vinden klanten nu productcategorieën en artikelafbeeldingen en kan een artikel vanuit een productpagina direct worden toegevoegd aan meerdere bestellijsten.”

Over Carel Lurvink
Carel Lurvink is de expert binnen uw branche. We zijn een moderne en servicegerichte groothandel in o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie Lurvink. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 vierkante meter groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast de fysieke locatie heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: