Carel Lurvink ontvangt opnieuw predicaat Hofleverancier

18 februari 2019 Trends

Carel Lurvink heeft opnieuw het predicaat Hofleverancier in ontvangst mogen nemen. Deze eretitel werd tijdens het 100-jarig bestaan in 1993 voor het eerst uitgereikt aan de Enschedese groothandel in schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Op dit moment zijn ruim 400 Nederlandse bedrijven gerechtigd het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren. De Koning kent dit recht toe aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio. Deze organisaties moeten minimaal honderd jaar bestaan en zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Kroon op het werk
Caspar en Julius Lurvink, eigenaren Carel Lurvink: “In 1993 is het predicaat Hofleverancier door de Commissaris van de Koningin uitgereikt aan Harrie Lurvink, onze vader. De afgelopen 25 jaar hebben wij deze titel met trots gevoerd. Alle controles die we in 2018 hebben gehad – het jubileumjaar waarin we ons 125-jarig bestaan hebben gevierd – hebben we met goed gevolg doorstaan. De bestendiging van deze titel voor de komende 25 jaar is voor ons, de vierde generatie Lurvink, de kroon op het werk.”

Over Carel Lurvink
Carel Lurvink is een moderne en servicegerichte groothandel in o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en expert binnen diverse sectoren. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. Inmiddels wordt de organisatie geleid door de vierde generatie Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 vierkante meter groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast drie fysieke locaties, Enschede, Hilversum en Winschoten, heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.