Kennisplatform voor Oost Nederland

Carrièremiddag Talent Center Twente: Ontdek Jouw Kansen in Twente

Geplaatst op 7 mei 2024
Carrièremiddag Talent Center Twente: Ontdek Jouw Kansen in Twente

Op 15 mei organiseert ‘Talent Center Twente’ een carrièremiddag, waar Twentse bedrijven hun deuren openen voor talent. Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een ambitieuze student die zijn eerste stappen zet op de arbeidsmarkt, de carrièremarkt belooft een unieke kans te worden om kennis te maken met diverse bedrijven uit Twente op één locatie.

Door informele gesprekken krijgen bezoekers een beter inzicht in de Twentse arbeidsmarkt en de diverse mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn. Bovendien zijn er studieadviseurs aanwezig van Saxion, Universiteit Twente en het ROC, en wordt loopbaanadvies gegeven door Talent Center Twente zelf.

Wat deze carrièremarkt zo bijzonder maakt, is de nadruk op lokale kansen. “Twente staat bekend om zijn innovatieve en ondernemende geest. Met deze carrièremarkt willen we het talent van Twente dichter bij huis brengen en laten zien welke spannende mogelijkheden er hier in de regio zijn,” zegt Coco ten Have.

Datum: Woensdag 15 mei 2024
Tijd: 13.00 tot 16.00
Locatie: De Twentsche Foodhal in Enschede

De toegang is gratis en aanmelden kan via de volgende link: www.talentcentertwente.nl/meetandgreet.

Deelnemende bedrijven:

Demcon, Inreda, Lionix, Bright Access, Winkelstechniek, Qbaylogic, Maak het in Twente, Innovatiehub Tubbergen, Saxion, Universiteit Twente, ROC en andere interessante innovatieve bedrijven.

Wat is Talent Center Twente?

Talent Center Twente is een samenwerkingsverband tussen bedrijven gericht op zichtbaar en aantrekkelijk werkgeverschap. We bundelen onze krachten om zichtbaar te zijn voor nieuw personeel, maar ook om personeel te behouden.

Voor studenten en werkzoekenden hebben we een loketfunctie waarbij we talent begeleiden met hun zoektocht naar werkgeluk en een passende stage- of werkplek. Meer informatie staat op www.talentcentertwente.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: