Kennisplatform voor Oost Nederland

Celelezing brengt veelgevraagd spreker naar Zwolle

Geplaatst op 30 augustus 2018

Professor Paul Frissen verzorgt op woensdag 31 oktober as. de Celelezing 2018. Onder de titel ‘De vrije burger en de gevaarlijke staat: over tragiek, transparantie en taboes’ gaat hij in op de vraag hoe ver de overheid mag gaan voor onze veiligheid . Een hoogst actueel onderwerp, denk aan het recente DNA-debat rond de zaak van Nicky Verstappen.

Paul Frissen is decaan en bestuursvoorzitter van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) te Den Haag en hoogleraar Bestuurskunde aan de universiteit van Tilburg. Hij maakte deel uit van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling en van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving. Paul Frissen is zeer invloedrijk met zijn analyses van de moderne staat. Hij is sceptisch over de resultaten van overheidsbemoeienis vooral ook de toenemende overheidsbemoeienis tot achter de voordeur.

Na de succesvolle lezing van Barbara Baarsma in 2017 belooft ook de Celelezing 2018 met Paul Frissen spraakmakend te worden. Toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website www.celelezing.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de lezing en het programma. Vorig jaar was de lezing ruim voor de datum uitverkocht. Snel reageren is te adviseren.

Klik hier om een toegangskaart te bestellen

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: