Kennisplatform voor Oost Nederland
Hans Tragter
Tragter Groep uit Neede Brandbeveiliging

Bescherming tegen woningovervallen

Overvallen op woningen komen steeds meer voor en er zijn weinig vormen van criminaliteit die meer impact hebben op de slachtoffers. Toch wordt bij particuliere woningen relatief weinig aan preventie gedaan, terwijl er zeer goede oplossingen voorhanden zijn.

De politie classificeert een woningoverval als een zeer gewelddadige vorm van criminaliteit. Daders kunnen het voorzien hebben op kasgeld dat de bewoner thuis bewaart, of sieraden, of een kunstcollectie, maar ook op de sleutels van de dure auto die voor de deur staat. Soms kan het ook gaan om de mensen zelf. Denk maar aan de ontvoering van een CEO om diens bedrijf geld af te persen. Tragter Groep is gespecialiseerd in discrete en effectieve technologie om indringers te signaleren.

Confrontaties / trauma’s vermijden

Beveiliging kan ook voorkomen dat inbrekers toeslaan terwijl de bewoners thuis zijn. Zo kunnen heftige confrontaties worden vermeden. Camera’s in combinatie met  inbraakbeveiliging en/of  toegangscontrole zijn hiervoor uiterst effectief om indringers tegen te houden.

Hoe verschrikkelijk is het, dat er in uw huis wordt rondgesnuffeld. Laat staan dat een confrontatie ontstaat!

Laat ons u helpen het schorem buiten de deur te houden.

Hans Tragter
Tragter Groep

Delen via

Zoeken naar: