Kennisplatform voor Oost Nederland
Erwin Agterhuis
Jonghuis Advies Energie

De kracht van een externe inkoopafdeling inzake slimme energie-inkoop

In de dynamische wereld van vandaag staan bedrijven voor talloze uitdagingen. Een van deze uitdagingen is het steeds vaker ontbreken van een interne inkoopafdeling. Hoewel dit in sommige gevallen gunstig kan zijn, zoals bij de vermindering van overheadkosten, kan het gebrek aan expertise op gebieden zoals energie-inkoop nadelige gevolgen hebben. Gelukkig biedt het inschakelen van een externe partner, zoals Jonghuis Advies B.V., op dit vlak diverse voordelen.

Met name bij de inkoop van energie kan Jonghuis Advies B.V. een waardevolle rol spelen. Door klanten te clusteren bij energieleveranciers kan het inkoopvolume groter worden, wat leidt tot lagere prijzen. Dit betekent dat zowel grote ondernemingen als kleinere bedrijven kunnen profiteren van prijsvoordeel. Bovendien zijn er andere essentiële criteria die meespelen, zoals de wensen ten aanzien van groene energie en flexibele of langdurige contracten. Elke ondernemer heeft zijn eigen specifieke behoeften en eisen, en als energieregisseur brengen wij deze in kaart om zo het best passende aanbod te kunnen doen.

Op dit moment zijn we bezig met het in kaart brengen van mogelijkheden rondom strategische energie-inkoop in de komende jaren. Met aanzienlijke inkoopvolumes van meer dan 50 miljoen kWh stroom en 5 miljoen m3 gas, kunnen we zeer gunstige tarieven realiseren. Of je nu een eenmanszaak runt of tot de Quote-500-leden behoort, wij staan klaar om jouw bedrijf van de meest geschikte en complete energie-aanbieding te voorzien.

Het hebben van een externe inkoopafdeling inzake slimme energie-inkoop biedt jouw bedrijf vele voordelen. Het bespaart je niet alleen kostbare tijd en middelen, maar zorgt er ook voor dat je profiteert van deskundige ondersteuning en scherpe tarieven. Of het nu gaat om prijs, duurzaamheid, flexibiliteit of zekerheid, wij hebben de kennis en ervaring om aan al jouw specifieke wensen te voldoen.

Erwin Agterhuis
Jonghuis Advies B.V.

Delen via

Zoeken naar: