Kennisplatform voor Oost Nederland
Johan Siebert
Siebert & Wassink HR Adviesbureau

Meer vaart door meer focus

Mijn naam is haas en ik weet van niks. Althans niks van aandrijvingen, patiëntenzorg, fulfilment, spuitgieten, laboratoriumtechniek, ICT, architectuur, zonne-energie, woningbouw, diervoerders, afsluiters, appendages en honderden andere vakgebieden en specialismen. Dat is maar goed ook.

Ons werkveld is mensen in organisaties. Daar weten we bovengemiddeld veel van. Search & selectie, assessment & advies, HR- & organisatieontwikkeling. Ons vakgebied is al breed en diep genoeg. Onze expertise omvat tal van actuele vraagstukken, van arbeidsmarktcommunicatie tot functiewaardering, van executive search tot bedrijfsopvolging en van strategische personeelsplanning tot leiderschapsontwikkeling. Ons team van 25 specialisten bestaat uit businesspartners, werving & selectie consultants, assessmentpsychologen, trainers, coaches, HR- en organisatieadviseurs.

“Focus op datgene waarin jij zelf de beste bent en besteed uit wat je minder goed kent.”

We vinden het geweldig dat zoveel bedrijven hun vacatures, assessments, ontwikkel- en adviesvraagstukken aan ons uitbesteden. De vraag die we steeds vaker krijgen is of ze onze HR-expertise ook kunnen ‘inbesteden’. De opdracht niet bij uitbesteden, maar de collega in huis halen.

Ons antwoord is HAAS: HR-as-a-service, waarbij onze HR-adviseurs, businesspartners of recruitmentspecialisten één of meerder dagdelen uw collega zijn. Soms als arbeidsvoorwaarden specialist voor een specifiek project, soms als kwartiermaker om HR te professionaliseren. Bij het ene bedrijf vullen ze vacatures in, bij de andere organisatie overbruggen ze een zwangerschapsverlof.

Bij marathons wordt vaak een ‘haas’ ingezet. Een tempomaker, zodat andere deelnemers zich kunnen focussen op hun eigen race, persoonlijke prestaties kunnen verbeteren en eigen doelen kunnen halen. Een goede haas loopt altijd net iets sneller en springt net wat verder. Niet om zichzelf te profileren, maar om anderen te stimuleren en faciliteren.

Blijf gefocust, loop voorop, houd vaart, kom verder! Dat is HR-as-a-service van Siebert & Wassink. Flexibel inzetbaar, met een blijvend resultaat! Benieuwd geworden? Vraag het ons!

Delen via

Zoeken naar: