Kennisplatform voor Oost Nederland

Communicatie Plus helpt ondernemingen met de acquisitie

Geplaatst op 15 augustus 2017
Communicatie Plus helpt ondernemingen met de acquisitie

Communicatie Plus is een nieuw bedrijf dat ondernemingen helpt bij de communicatie en het leggen van contacten met nieuwe klanten. Daardoor kunnen bedrijven snel opdrachten vinden, de omzet vergroten en plezieriger werken.

Veel ondernemingen zijn goed in hun vak maar vinden het contact leggen met nieuwe klanten vervelend, is de ervaring van communicatiespecialist Ben Menting en salesdeskundige Gijs Jansen. Ondernemers en medewerkers van bedrijven vinden het niet leuk om vreemden te benaderen, koud te bellen en keer op keer afgewezen te worden.

De oplossing die Menting en Jansen bieden is nieuw: het combineren van hun expertises communicatie en sales en daarmee ondernemers te ondersteunen. Dit gaat ver. Menting heeft de kennis om bedrijven te profileren en doeltreffende campagnes te ontwikkelen. Jansen gaat aan de slag met het benaderen van potentiële klanten. Hij levert kant en klare afspraken op waar de medewerkers van het bedrijf zo op bezoek kunnen.

Goed afstemmen
Menting en Jansen stemmen hun werkzaamheden nauwkeurig af met de opdrachtgever. Zij verdiepen zich in het bedrijf, de branche, producten en doelgroepen en ontwikkelen in overleg de beste manier om nieuwe klanten te benaderen. Dankzij hun vakmanschap en ervaring werken zij efficiënt en met goed resultaat.

U kunt Communicatie Plus inschakelen als bijvoorbeeld meer omzet wilt generen, een nieuwe dienst of product introduceert of het markt aandeel wil vergroten.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: