Kennisplatform voor Oost Nederland

DC Klinieken Hengelo: vijf jaar kwalitatieve maag- en darmzorg

Geplaatst op 7 februari 2023
DC Klinieken Hengelo: vijf jaar kwalitatieve maag- en darmzorg

Op woensdag 1 februari bestond DC Klinieken Hengelo vijf jaar. Begin 2018 startte de kliniek voor maag- en darmonderzoeken aan de Geerdinksweg in Hengelo onder de naam MCV Twente.

Het succes van de landelijke zorgorganisatie is vooral te danken aan de betrokkenheid van de medewerkers, stelt locatiemanager Anita van Lohuizen. “De meesten zijn er al vanaf de start. Het zijn allemaal professionals die gaan voor kwaliteit en geen genoegen nemen met een zesje. We zijn een heel divers team met verschillende karakters, maar de enorme betrokkenheid bij zorg voor onze patiënten is wat ons verbindt. We zijn trots op wat we doen, maar vinden het tegelijkertijd heel gewoon. Dat zit denk ik een beetje in de cultuur van deze kant van Nederland.”

Zelfde zorg, andere naam

Per 1 januari 2022 heeft MCV Nederland zich aangesloten bij de landelijke keten van zelfstandige behandelcentra. Sindsdien zijn de twee locaties van MCV Nederland verder gegaan als DC Klinieken Apeldoorn en Hengelo.

DC Klinieken Hengelo

DC Klinieken Hengelo is een zelfstandig behandelcentrum en biedt kwalitatieve zorg op het gebied van maag- en darmonderzoeken (gastroscopie, coloscopie en bevolkingsonderzoek darmkanker).

De landelijke zorgorganisatie beschikt over 15 vestigingen door heel Nederland. Meer dan 600 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor het leveren van kwalitatieve zorg met een persoonlijke en gastvrije benadering. “Wij bieden korte wachttijden. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 100.000 patiënten, die vaak binnen een week bij ons terecht kunnen. De uitslag van een onderzoek of behandeling is binnen 24 uur bij de verwijzer.”

Foto: team DC Klinieken Hengelo

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: