Kennisplatform voor Oost Nederland

De Bouwfactor: binnen 48 uur de vastgoedmarkt op met de unieke Interactieve Artist Impression (iAi®)

Geplaatst op 14 december 2021
De Bouwfactor: binnen 48 uur de vastgoedmarkt op met de unieke Interactieve Artist Impression (iAi®)

De Bouwfactor heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee projectontwikkelaars binnen 2 dagen in verkoop kunnen; de iAi®. In de huidige verhitte woningmarkt is het verkorten van de time to market cruciaal.

De iAi® is een combinatie van een interactieve 3D-webviewer samen met een 2D-Artist impression (i + Ai = iAi®).

Met een interactief BIM-model kan de koper virtueel door het nieuwe huis lopen, de kleuren van de stenen, dakpannen en kozijnen bepalen en zelfs het interieur inrichten. De Interactieve Artist Impression (iAi®) is een gezamenlijke ontwikkeling van Innobrix en De Bouwfactor, waarmee wij van het interactieve 3D BIM-model nu ook een 2D Artist Impression kunnen maken. Naast de snelle time to market is ook de prijs een uniek verkooppunt. Want voor de prijs waar je tot op vandaag alleen een Artist Impression kreeg, levert de Bouwfactor zowel een 3D-webviewer als een 2D-Artist Impression.

Maximaal verkoopresultaat, tevreden kopers

Als ontwikkelaar, gemeente of bouwer moet je slim inspelen op veranderende woonwensen. Met de juiste marketing en communicatie kun je mensen inspireren ergens te gaan wonen waar ze zich prettig voelen. Het verschil zit ‘m niet alleen in de stenen, maar steeds meer in de (woon)beleving. De Bouwfactor houdt zich bezig met de vraag: hoe willen mensen waar wonen? Door in de huid van potentiële kopers te kruipen, zorgen we ervoor dat vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd worden. Met als resultaat: een maximaal verkoopresultaat en tevreden kopers. En een locatie die de bouwfactor verdient. 

De Bouwfactor: de unieke marketingmix tussen projectontwikkelaar en koper

Vanuit Zwolle, Leeuwarden en Hengelo kan De Bouwfactor het hele verkoopproces begeleiden van een (woning)bouwproject. Van locatieonderzoek tot en met de start verkoop. Met experts op het gebied van locatieonderzoek, branding, (online) marketing, ontwerp, tekst, film, webdevelopment, placemaking, signing, 2D en zelfs 3D visualisaties zijn we een échte specialist op het gebied van vastgoedmarketing en -communicatie. De formule van De Bouwfactor bestaat uit 7 factoren. En de combinatie van al deze factoren maakt het verschil. Stapsgewijs wordt het gewenste eindresultaat bereikt: een project dat zoveel impact creëert dat een snelle succesvolle verkoop gegarandeerd is.  

Meer weten?

Wilt u meer weten over de unieke iAi en de activiteiten van De Bouwfactor in het algemeen? Kijk op www.debouwfactor.nl of neem contact op met Taeke Meindertsma (06-53235810) of Eric Sleeuwits (06-12628854). Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: