Kennisplatform voor Oost Nederland

De ideale tas om mee te nemen naar kantoor

Geplaatst op 2 juni 2023

Wanneer je dagelijks naar kantoor gaat, is het logisch dat je een tas meeneemt. Ook wanneer je alleen je brood mee hoeft te nemen, is het een stuk gemakkelijker om dit in een tas te doen, dan om het in je hand te houden. Nu zijn hier de meningen nogal over verdeelt en vinden de meesten die met de auto naar het werk gaan, het vaak niet nodig een tas mee te nemen. Toch hebben wij een aantal ideale tassen voor je, die jou het een stuk gemakkelijker maken. Vooral wanneer je niet alleen je eigen lunch mee hoeft te nemen, maar ook het nodige papierwerk en eventueel zelfs je laptop. Want in de huidige tijd, waarin thuiswerken vaak standaard is, is het wel prettig dat je je spullen gemakkelijk van en naar kantoor kunt meenemen.

Rugzak

Ga je iedere dag keurig met de fiets naar je werk, dan is een rugzak voor heren en ook dames vaak het eenvoudigste. Omdat je deze tas niet in je handen hoeft te houden, kun je je beide handen veilig aan het stuur houden en hoef je niet bang te zijn dat je snel valt. Je kunt je wel voorstellen dat het gevaarlijk kan zijn om je tas aan het stuur te hangen. Vooral wanneer er ook een laptop in zit en het gewicht wat zwaarder is, bestaat de kans dat je je evenwicht verliest. Om dit te voorkomen biedt een rugzak uitkomst. Let wel op dat je kiest voor een ergonomische rugzak, zodat je deze ook met wat extra gewicht in de tas, probleemloos en fijn kunt dragen.

Aktetas

Heb je een wat formeler beroep, dan is een aktetas vaak wat meer op zijn plaats. Waar deze tassen voorheen vooral werden gebruikt door advocaten en doktoren, zien we dat de aktetas steeds verder z’n intrede doet op de ‘normale’ kantoren. Dit heeft er vooral mee te maken dat ze in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn, waardoor ze ook voor de ietwat minder formele look geschikt zijn. Het voordeel van deze tassen, is dat ze duurzaam zijn en een stijlvolle look hebben. Heb je ook een laptop bij je, dan kun je in plaats van twee tassen, ook kiezen voor een laptopsleeve, zodat je je laptop veilig en beschermd in je aktetas kunt meenemen.

Schoudertas

Naast de rugzak en aktetas, is ook de schoudertas mateloos populair. Deze tas, die vooral door vrouwen wordt gebruikt, is een tas die vaak beschikt over enorm veel ruimte. Ideaal dus om een flinke stapel papierwerk mee te nemen en ook je laptop. Zo is de Tote bag een goed voorbeeld van zo’n tas. Deze tas beschikt over twee lange handvatten, waardoor de tas zowel als handtas, maar ook als schoudertas kan worden gedragen. Niet voor niets wint ook deze tas steeds meer aan populariteit. Je kunt je dus wel voorstellen dat het door de enorme keuze soms een uitdaging kan zijn om een geschikte tas te vinden die je kunt meenemen naar je werk.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: