Kennisplatform voor Oost Nederland

De Jong & Laan | Nieuw pand Almelo

Geplaatst op 12 mei 2023
De Jong & Laan | Nieuw pand Almelo

Het nieuwe pand van de Jong & Laan in Almelo voldoet aan de laatste duurzaamheidsvereisten en is van alle gemakken voorzien om ruim 80 werknemers een fijne werkomgeving te bieden.

Maandag 15 mei 2023 betrekken de accountants en (belasting)adviseurs vanuit de voormalige vestigingen Almelo, Vriezenveen en afdeling Belastingadviseurs uit Nijverdal het nieuwe pand in Almelo aan de A35. Nog altijd dicht bij hun klanten, maar nu werkzaam vanuit een duurzaam, hedendaags, fris pand dat goed bereikbaar is.

Een aantrekkelijke en duurzame werkplek

Het pand aan de Twentepoort Oost 59 is in samenwerking met Koopman Vastgoed B.V. nieuw gebouwd. Het voldoet aan de laatste duurzaamheidsrichtlijnen en is onder andere voorzien van een warmtepompsysteem, zonnepanelen, HR++ veiligheidsbeglazing met geautomatiseerde screens, vloerverwarming en oplaadpalen voor de elektrische auto’s. De locatie is helemaal van deze tijd: passend bij de duurzaamheidsambities van de Jong & Laan, maar ook bij de ambitie een hele aantrekkelijke werkgever te zijn.

Naast duurzame, technologische toepassingen is met deze bouw ook nadrukkelijk rekening gehouden met een fijne, inspirerende en verbindende werkomgeving. Het nieuwe gebouw telt vier bouwlagen met ruime kantoren, een werkcafé, sportfaciliteiten en een tuin met zitplekken. Vanuit deze prettige werkplek gaan de collega’s van de Jong & Laan met verschillende expertises en adviesachtergronden vol energie samen aan de slag voor hun klanten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: