Kennisplatform voor Oost Nederland

‘De mol van Twente 2023’ gaat weer van start

Geplaatst op 1 maart 2023
'De mol van Twente 2023’ gaat weer van start

Stichting ‘Hoo is’t met oe?’ organiseert leuke speldagen in en om Twente. Ons doel is om mensen een leuke dag te bezorgen en nieuwe mensen te laten leren kennen. Eén van die spellen die we organiseren is ‘De Mol van Twente’. Op zaterdag 16 september 2023 is de 3e editie. Momenteel kun je je hiervoor aanmelden.

Wat is ‘De Mol van Twente’? Ergens in Twente komt een groep onbekenden elkaar tegen. Samen doe je van ’s morgens vroeg tot in de avond allerlei afwisselende en bijzondere opdrachten. Hierbij kun je met de groep Molgeld verdienen en de winnaar kan zijn of haar inleg zo deels terugkrijgen. Wij zorgen voor het eten, drinken en een unieke ervaring, waarbij je nieuwe mensen leert kennen. In de voorgaande edities kwamen deelnemers uit heel Twente en zelfs daarbuiten. Binnen de kortste keren ontstaat er die dag al een hechte groep! Ondertussen moet jij echter uitzoeken wie de boel steeds probeert te saboteren. Of speel je zelf stiekem de rol van je leven en ben jij De Mol van Twente?

De aanmeldingen voor ‘De Mol van Twente 2023’ komen inmiddels gestaag binnen. Over enkele weken selecteren we wie in 2023 van de partij is. We zoeken een afwisselende groep van man en vrouw, jonger en wat ouder, wel of geen Tukker, aanwezig of afwachtend, molloot of iemand die ‘Wie is de Mol?’ nog nooit gezien heeft. Dus houd je van spanning, spel en avontuur? Heb je nog niet eerder meegedaan? Heb je je wel eens ingeschreven, maar ben je niet geselecteerd? Meld je dan nu aan voor het te laat is. Want na de succesvolle editie van 2022, hebben we weer nieuwe opdrachten bedacht. Wie weet zien we je binnenkort.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: