Kennisplatform voor Oost Nederland

De titel NK Straatmaker 2023 is gegaan naar…

Geplaatst op 29 september 2023
De titel NK Straatmaker 2023 is gegaan naar...

Het koppel van Bestratingsbedrijf G. van Gelder – Fijn BV mag zich het Beste Straatmakers koppel van Nederland 2023 noemen! Afgelopen zaterdag werd er gestreden tijdens het NK Straatmaker om de gouden straathamer. Het koppel van Vest Infra en Bestratingsbedrijf Martens & Merkx werden 2e en 3e tijdens het event.

Naast de strijd op het NK Straatmaker, waren er tal van bedrijven uit de sector vertegenwoordigd. Innovaties, scholing & opleiding, een Demo Doe Terrein om echt te beleven, Materieel, Digitalisering en natuurlijk een rondleiding met tekst en uitleg door de stenenknipper fabriek Almi. Er was van alles te beleven!

Om 9 uur werd het startsein gegeven door burgemeester Hans Broekhuizen middels het knippen van een steen met de elektrische stenenknipper van Almi, waar het event plaats vond.  Ambacht ontmoet Techniek is een initiatief van STRAATWERK Nederland, die dit jaar haar 60e verjaardag viert. Almi Smart Machining kon aan haar 75 jarig jubileum in 2021, wegens corona, niet de aandacht geven die het verdiende. Dit bracht beiden bij elkaar.

De organisatie kijkt terug op een succesvol eerste event in deze setting, waar Ambacht en Techniek elkaar ontmoeten. Het bestuur van STRAATWERK Nederland is ook voornemens om het event volgend jaar te laten terugkeren op een andere locatie, ergens in Nederland.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: