Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Ewoud van der Leij (Het Commerciële Huis B.V.)

Geplaatst op 27 februari 2023
De week van Ewoud van der Leij (Het Commerciële Huis B.V.)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Ewoud van der Leij, directeur van Het Commerciële Huis B.V. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Het Commerciële Huis levert sinds 2007 maatwerk commerciële trainingen. Dat doen wij voor zowel groepen als op individueel niveau. Hierbij staat authenticiteit van de deelnemer voorop. Immers: ieder ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier in zijn eigen tempo. Verder onderscheiden wij ons ook door zowel incompany-trainingen aan te bieden als ook op ons eigen trainingscentrum midden in de natuur te Winterswijk (sinds 2022).

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De vrijheid in de breedste zin van het woord.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Een doorontwikkeling doormaken waar we nu staan. Nòg betere trainingen ontwikkelen en verzorgen. Zowel incompany als met een druk bezocht eigen trainingscentrum.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Dat is een afspraak bij een bestaande relatie waar ik inmiddels zo’n tien jaar over de vloer kom. Dit keer ga ik een hele dag met een accountmanager mee op pad om inzicht te krijgen in zijn kwaliteiten en ruimte voor groei.

En waarom?

Het bied een prachtige basis voor verdere ontwikkeling en trainingen op maat. Zowel voor de persoon in kwestie als voor het bedrijf. Daar wordt ik blij van!

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Doe waar je blij van wordt en goed in bent. Ken je kwaliteiten en ruimte voor groei.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: