Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Jelle de Haan (Brok Interieurbouw en Busschers Interieur Stoffering)

Geplaatst op 3 juli 2023
De week van Jelle de Haan (Brok Interieurbouw en Busschers Interieur Stoffering)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Jelle de Haan, eigenaar van Brok Interieurbouw en Busschers Interieur Stoffering. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij leveren maatwerk interieurinrichting. Dat kunnen wij van ontwerp tot en met montage of per onderdeel. Daardoor zijn wij flexibel in onze samenwerking en de uitvoering daarvan. Zo kunnen we echt als partner optreden voor onze opdrachtgevers.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat zijn grofweg 2 zaken. Als eerste vind ik het prachtig hoe beide bedrijven zich onderscheiden door het vakmanschap van de mensen die er werken. Het is elke keer een feest om te zien wat een prachtige en unieke dingen er gemaakt worden. Ten tweede geniet ik van de mentale vrijheid die het mij geeft om bezig te zijn met alle facetten van beide organisaties. De ruimte om zowel in de operatie te staan als ook naar de lange termijn, kansen en uitdagingen te kijken.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Lekker bezig zijn met de bedrijven en hun succes. Nieuwe kansen ontdekken, een soepel productieproces en vele tevreden collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. En natuurlijk genietend van het leven met mijn vriendin en twee kinderen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Moeilijk kiezen. Zakelijk is dat een sessie met een vaste opdrachtgever waarin we gezamenlijk gaan kijken hoe we de samenwerking nog verder kunnen uitbouwen.

En waarom?

Omdat ik heilig geloof in de kracht van samenwerken op een open en constructieve manier.

Foto: Barbara Trienen

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: