Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Luuk Koers

Geplaatst op 11 oktober 2022
De week van Luuk Koers

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Luuk Koers, eigenaar bij LuFire. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

LuFire staat voor beleving en entertainment. Door deze facetten te combineren zorgt LuFire voor blijvende herinneringen. Dit alles vertaalt zich door naar LuFire Events, LuFire Productions en LuFire Promotions.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De vrijheid zelf iets moois te creëren. Mijn vakgebied vraagt creatief te zijn in het ontwikkelen van content. Als de klant bij oplevering het wauw effect uitstraalt heb ik mijn taak goed vervuld.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dat het merk LuFire een begrip is op het gebied van beleving en entertainment. Dat mensen LuFire weten te vinden voor een mooie filmklus, Online Marketing campagne of het organiseren van een groots event.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Komende week staat er een vergadering gepland samen met Arcade Pollux (Volleybal vereniging). Deze vergadering staat volledig in het teken van het opnieuw starten van enkele evenementen voor de beachvolleybal.

En waarom?

Een van de evenementen die daar voor mij uitspringt is: King of The Beach. Dit evenement is namelijk speciaal opgezet voor jeugd tot en met 18 jaar. Waar het officiële spel “King of The Court” alleen gericht is op volwassenen, zorgen wij met King of The Beach juist ervoor de jeugd een podium te bieden.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Als ondernemer is het vooral belangrijk te blijven genieten van het moment met wat je doet.

Luuk Koers

LuFire

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: