Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Rik Dekkers (Persaldi)

Geplaatst op 1 november 2021
De week van Rik Dekkers (Persaldi)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Rik Dekkers, directeur en salarisadviseur bij Persaldi. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Dat zit hem met name in de persoonlijke en transparante dienstverlening voor het verzorgen van de salarisadministratie en advisering voor werkgevers, administratie- en accountantskantoren. Klanten betalen bij ons een vaste prijs per salarisstrook, inclusief bijna alle HR-functionaliteiten in de online salarisprogrammatuur. Daarnaast krijgt de klant bij ons geen factuur voor een korte vraag per telefoon of een bondig mailtje.

Indien wij de salarisadministratie verzorgen voor een administratie- of accountantskantoor, dan zijn wij hier ook periodiek aanwezig. Dat versterkt niet alleen de band, maar zo krijg je ook van elkaar mee wat er speelt op ieders vakgebied.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De omgang met collega-ondernemers en de advisering van werkgevers geven mij iedere werkdag veel voldoening.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Om heel eerlijk te zijn had ik een jaar geleden nog niet eens kunnen dromen van waar ik nu sta. Ik ben 1 september 2020 ondernemer geworden en gestart met Persaldi. Op 1 november 2021 komt mijn eerste werknemer in dienst en binnen een jaar werk ik nauw samen met regionale partners. Binnen het kantoor Dreesz waar wij zijn gevestigd, verhuizen we al naar een grotere kantoorkamer.

De ambitie voor de komende vijf jaar is dé regionale en onafhankelijk partner zijn in Oost- en Noord-Nederland voor werkgevers en administratie- en accountantskantoren. En een fijne en moderne werkgever te zijn waar mensen met plezier werken.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Wij hebben nieuwe, aanvullende software waarmee wij essentiële rapportages en HR-dashboards kunnen maken met data uit de salarisadministratie. Deze week implementeer ik samen met mijn nieuwe collega deze software bij twee van onze klanten.

En waarom?

De informatie uit deze rapportages en dashboards geven de klant essentiële (stuur)informatie die bijvoorbeeld bijdraagt om strategische keuzes te maken of inzicht te geven in de HR-processen.

In het oog springt de kostprijs (KPU)-calculator. Waar veelal een KPU bepaald wordt door de loonkosten te delen door de uren per maand, gaat deze calculator verder en dat geeft een veel realistischer beeld.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Blijf dicht bij je eigen kernwaarden en geniet van de momenten die ondernemen leuk maken.

Rik Dekkers (Persaldi)

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: