Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Tobias van Rees (Interlogic B.V. & CoTrans GmbH)

Geplaatst op 18 oktober 2021
Tobias van Rees (Interlogic)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Tobias Rees, eigenaar van Interlogic B.V. & CoTrans GmbH. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Juiste communicatie en doen waar je goed in bent. Wij richten ons op de Duitse en Oost-Europese markt. Binnen ons bedrijf worden alle talen vloeiend gesproken van de bestemmingen waar we zaken mee doen. Dit in combinatie met het uitgebreide netwerk aan partners en ons eigen wagenpark zorgt ervoor dat wij onze klanten ontzorgen op het gebied van transport.  

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De afwisseling, dynamiek en het werken met een team dat je zelf hebt kunnen samenstellen. Gezamenlijk als doel hebben iedere dag verbetering te realiseren. Het mooie aan mijn eigen rol hierin is het begeleiden en coachen van collega’s.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Groei is niet onze ambitie – het blijven leveren van kwaliteit voor onze klanten wel. Daarnaast gaan wij als transportsector een roerige tijd tegemoet. Chauffeurstekort, hoge brandstofkosten en reductie van CO2-uitstoot zijn hierin belangrijke factoren. Binnen onze organisaties zijn wij al druk aan het inspelen op deze veranderingen. Hierin zien wij vooral i.c.m. de treinverbindingen binnen Europa enorme kansen. Binnen 5 jaar zal dit een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zijn.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Voor mij is het deze week geen zakelijke afspraak, maar ons personeelsfeest van a.s. zaterdag. Naast een leuke dag vieren wij hier ook het 5-jarig bestaan van Interlogic B.V. Gekleed in lederhosen en dirndl’s zullen wij met ons personeel en partners hierop proosten.

En waarom?

Wij willen onze medewerkers (en hun partners) bedanken voor hun inzet voor ons prachtige bedrijf. Waar we nu staan hebben wij mede te danken aan de inzet van ons team en hun thuisfront.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Focus op kwaliteit en zorg goed voor je mensen – dit betaalt zich altijd terug.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: