Kennisplatform voor Oost Nederland

Dekimo schakelt versnelling hoger in vestiging Enschede

Geplaatst op 10 mei 2021
Dekimo schakelt versnelling hoger in vestiging Enschede

Gezien het groeiend succes van de Nederlandse Experts-vestigingen in Delft en Eindhoven schakelt Dekimo ook voor de recent opgestarte vestiging in Enschede een versnelling hoger. Huub Wispels is aangetrokken om de groei te versnellen. Huub brengt meer dan 20 jaar management-ervaring mee uit de wereld van engineering en automatisering in de regio Twente, en is dus de geschikte man om de vestiging vleugels te geven.

Dekimo Experts Enschede biedt consultancy-diensten aan in het Oosten van Nederland op het gebied van elektronica en software. Enschede is daarmee de zevende vestiging van Dekimo Experts: drie in België (Gent, Louvain-la-Neuve en Leuven), één in Duitsland en nu dus ook drie in Nederland.

Dekimo werkt op dit moment met meer dan 350 professionals op de Belgische locaties Gent, Kortrijk, Erpe-Mere, Leuven, Turnhout, Louvain-la-Neuve en Luik, en op de Nederlandse locaties Goes, Delft, Eindhoven, en nu ook Enschede, om de Benelux-klanten van dichtbij te helpen.

Over Dekimo

Dekimo is een belangrijke onafhankelijke elektronica-dienstverlener in de Benelux, die klantentevredenheid door lokale aanwezigheid hoog in het vaandel draagt. Levert diensten en productiefaciliteiten op het gebied van:

  • Consultancy rond elektronica en software
  • In-house software- en hardware-ontwikkeling op projectbasis
  • Compliance-metingen & -testen (EMC, LVD, CE, enz.)
  • Layouting, assemblering en serieproductie van PCBs
  • Mechatronica-oplossingen

    Dekimo bestaat al meer dan 30 jaar en heeft uitgebreide ervaring rond elektronica en software voor alle sectoren die hun producten met slimme technologie willen uitrusten: telecom, farma, automotive & (aero)space, banking, healthcare, enz.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: