Kennisplatform voor Oost Nederland

Detacheringsbureau Samen Professionals gaat verder als Aethon Aelite

Geplaatst op 22 augustus 2023
Detacheringsbureau Samen Professionals gaat verder als Aethon Aelite

Samen Professionals, het detacheringsbedrijf van de Aethon Groep, kondigt aan dat zij vanaf nu verder zal gaan onder de naam Aethon Aelite. Deze strategische naamswijziging stelt Aethon in staat om van grotere toegevoegde waarde te zijn voor zowel haar medewerkers en klanten en hiermee haar concept ‘van student tot professional’ onder één dak aan te bieden.

Samen Professionals had met vele honderden professionals een sterke focus op het detacheren binnen de zorg, gemeenten en bij woningcorporaties. Deze professionals, expertise en ervaring worden naadloos geïntegreerd in Aethon Aelite, waardoor de Groep haar klanten een breder scala aan HR-dienstverlening kan aanbieden.

Van student tot Professional

Volgens Lennard van Vloten, mede-eigenaar van de Aethon Groep, betekent de lancering van de naam Aethon Aelite een logische stap voorwaarts voor het bedrijf. “We zijn ervan overtuigd dat we hiermee zowel onze klanten als onze Professionals nog beter van dienst kunnen zijn en ons unieke concept ‘van student tot professional’ nog krachtiger kunnen uitdragen.

We zien dat de flexschil groeit en met de Aelite propositie bieden we onze opdrachtgevers meerdere opties voor hun flexibel inzetbare schil.

Door onze krachten onder één dak te bundelen, zijn we in staat om sneller in te spelen op de veranderende behoeften van de markt, van onze klanten, van onze flextalenten én Professionals.”

De kracht van werken met leuke en aardige mensen

Bij Aethon Aelite draait alles om de kracht van leuke en aardige mensen. Van Vloten: “We geloven dat werken met vriendelijke en positieve professionals niet alleen een plezierige ervaring is, maar ook zorgt voor flexibiliteit en een naadloze integratie binnen nieuwe organisaties.” 

Deze samenvoeging markeert een belangrijke mijlpaal voor de Aethon Groep, waarbij de focus ligt op groei, digitale innovatie en het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan klanten in de zorg, bij gemeenten, kinderopvangorganisaties, woningcorporaties en in het onderwijs.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: