De Dijk nieuwste headliner Fields of Joy 2019

11 april 2019 Toerisme

Meezingen met hits als ‘Bloedend hart’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Mag het licht uit’, het kan op 6 juli in Oldenzaal. De Dijk is de nieuwste headliner van het Fields of Joy festival. Ook Gerard Ekdom, Queen tributeband Crazy Little Things en rapper Donnie zijn toegevoegd aan het programma.

Line-up Fields of Joy 2019
Op zaterdag 6 juli barst de vijfde editie van het Fields of Joy Festival los op het Hulsbeek in Oldenzaal. Eerder maakte Fields of Joy al bekend o.a. Gavin James, Golden Earring, Suzan & Freek, Lil Kleine en De Jeugd van Tegenwoordig gestrikt te hebben voor het festival. Kaarten zijn nog beschikbaar en te bestellen via de website https://www.fieldsofjoyfestival.com.

Good vibes, good music en good food
De vijfde editie van het Fields of Joy festival vindt op 6 juli 2019 plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Naast het muzikale programma zijn er diverse belevenissen op het festival: van kermisattracties, een wine & gin-tonic bar tot een diversiteit aan foodtrucks en uitgebreid programma voor kids. Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan 10.000 mensen bezocht.