Kennisplatform voor Oost Nederland

Online-aanbieder DirectLease opent pop-up store in Enschede

Geplaatst op 21 juni 2016
De DirectLease-winkel in Enschede

DirectLease start vanaf 13 juni in het centrum van Enschede met een pop-up store. Deze winkel is bedoeld om het private lease-aanbod dichter bij de klant te brengen. DirectLease ziet een stijgende behoefte uit de markt hieraan ontstaan.

“We merken dat klanten het prettig vinden de aangeboden auto’s even van dichtbij te kunnen zien. En graag persoonlijk advies krijgen over het product private lease”, aldus Aemil Schellens, commercieel directeur van DirectLease Nederland. Bovendien verwachten we met de opening van onze fysieke winkel dat de online verkoop in de directe omgeving sterk zal toenemen.”

DirectLease is niet de eerste online speler die in het straatbeeld opduikt. Eerder al zijn bekende merken als Coolblue, Neckermann en Zalando gestart met het openen van fysieke winkels.

Innovatief
Het kan geen toeval zijn dat DirectLease de eerste online lease aanbieder is met een eigen pop-up store die 100% ingericht is op private lease. DirectLease was 15 (!) jaar geleden namelijk ook al de eerste online lease aanbieder waar mensen zelf hun prijzen kunnen berekenen! Direct weten waar je aan toe bent is dan ook één van de pijlers van het vooruitstrevende bedrijf.

Direct rijden
Eén van de andere  pijlers van het huidige succes van DirectLease is ’direct rijden’. De Kia Picanto, Peugeot 108 en Volkswagen Up! die in de winkel in Enschede te zien zijn, worden uit voorraad aangeboden. De consument kan daarmee direct over de auto beschikken.

Keurmerk Private Lease
DirectLease is één van de eerste aanbieders in Nederland die aangesloten is bij het Keurmerk Private Lease. Dit garandeert de consument in ieder geval de vijf zekerheden die het Keurmerk benoemt:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Van Mossel Automotive Groep
DirectLease maakt onderdeel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Dit automotive-bedrijf is met inmiddels 1.100 medewerkers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een top 5 speler in de Nederlandse automotive markt. De Van Mossel Automotive Groep biedt naast leasing diverse diensten aan onder één dak zoals gebruikte auto’s, verzekeringen en autoverhuur en is dealer van de merken Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Het sleutelwoord bij al deze bedrijven is gastheerschap.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: